Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorHALİL ŞİMŞEK and OSMAN GÜLER
dc.date.accessioned2021-04-02T12:33:39Z
dc.date.available2021-04-02T12:33:39Z
dc.date.issued2018
dc.identifiernull
dc.identifier.issn1307-9972
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFd05URTVPUT09/kadmiyum-ile-olusturulan-deneysel-karaciger-hasarina-karsi-bal-ve-polenin-lipid-peroksidayon-ve-bazi-antioksidanlar-uzerine-etkisi
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3714
dc.sourceDicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.titleKadmiyum ile Oluşturulan Deneysel Karaciğer Hasarına Karşı Bal ve Polenin Lipid Peroksidayon ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster