Elazığ İlinde Satışa Sunulan Konvansiyonel (kafes tipi) ve Köy Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
dc.contributor.author | GÖKHAN KÜRŞAD İNCİLİ and Halil DURMUŞOĞLU and ALPER GÜNGÖREN and OSMAN İRFAN İLHAK | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:33:39Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:33:39Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 1307-9972 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpJMk5qQTVPUT09/elazig-ilinde-satisa-sunulan-konvansiyonel-kafes-tipi-ve-koy-yumurtalarinin-mikrobiyolojik-kalitesinin-arastirilmasi | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3709 | |
dc.source | Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | |
dc.title | Elazığ İlinde Satışa Sunulan Konvansiyonel (kafes tipi) ve Köy Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
This item appears in the following Collection(s)
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection