Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorİbrahim Halil ÇERÇİ and Aydın EROCAĞI and Fatma KARAGÖZOĞLU
dc.date.accessioned2021-04-02T12:33:35Z
dc.date.available2021-04-02T12:33:35Z
dc.date.issued2020
dc.identifier10.31015/jaefs.2020.2.8
dc.identifier.issn2602-246X
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpVNU9EUTBOQT09/investigation-of-opportunities-the-addition-of-canned-watermelon-pomace-and-watermelon-juice-produced-from-unmarketable-watermelon-in-broiler-quail-ration
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3674
dc.sourceInternational Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
dc.titleInvestigation of opportunities the addition of canned watermelon pomace and watermelon juice produced from unmarketable watermelon in broiler quail ration


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster