Bingöl İlinin Servi Yöresinde Geleneksel Yollarla ile Üretilen Ak Dut Pekmezlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
dc.contributor.author | Muharrem ERGUN and Cafer KALAN and Zahide SÜSLÜOĞLU | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:21:36Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:21:36Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | 10.30910/turkjans.633637 | |
dc.identifier.issn | 2148-3647 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFMk9EZ3dNQT09/-em-bingol-em-ilinin-servi-yoresinde-geleneksel-yollarla-ile-uretilen-ak-dut-pekmezlerinin-bazi-fiziksel-ve-kimyasal-ozelliklerinin-belirlenmesi | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3520 | |
dc.source | Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Bingöl İlinin Servi Yöresinde Geleneksel Yollarla ile Üretilen Ak Dut Pekmezlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection