Topraktan İzole Edilen Bacillus Türlerinden α-Amilazın İzolasyonu ve Karakterizasyonu
dc.contributor.author | SEDAT KAYA and BARIŞ ENEZ | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:21:26Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:21:26Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | 10.30910/turkjans.595364 | |
dc.identifier.issn | 2148-3647 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFMk5EWTBOQT09/topraktan-izole-edilen-bacillus-turlerinden-amilazin-izolasyonu-ve-karakterizasyonu | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3479 | |
dc.source | Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Topraktan İzole Edilen Bacillus Türlerinden α-Amilazın İzolasyonu ve Karakterizasyonu |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
This item appears in the following Collection(s)
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection