Elazığ İli’nde Satışa Sunulan Hayvansal Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
dc.contributor.author | Oğuz KAYA and BAHRİ PATIR | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:18:45Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:18:45Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 1308-9323 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpNek1qTTFOUT09/elazig-ili-nde-satisa-sunulan-hayvansal-peynir-mayalarinin-bazi-kalite-ozelliklerinin-incelenmesi | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3387 | |
dc.source | Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi | |
dc.title | Elazığ İli’nde Satışa Sunulan Hayvansal Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection