Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorFERİT CAN YAZDIÇ and Altuğ KARAMAN and FADİME YAZDIÇ
dc.date.accessioned2021-04-02T12:13:54Z
dc.date.available2021-04-02T12:13:54Z
dc.date.issued2018
dc.identifiernull
dc.identifier.issn2148-127X
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpJMU1EVTJOZz09/farkli-enerji-kaynaklarinda-gelistirilen-bazi-bacillus-suslari-tarafindan-uretilen-sekonder-metabolitlerin-antimikrobiyal-etkisi
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3089
dc.sourceTürk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
dc.titleFarklı Enerji Kaynaklarında Geliştirilen Bazı Bacillus Suşları Tarafından Üretilen Sekonder Metabolitlerin Antimikrobiyal Etkisi


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster