Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBAHRİ PATIR and HÜSNÜ ŞAHAN GÜRAN
dc.date.accessioned2021-04-02T12:13:54Z
dc.date.available2021-04-02T12:13:54Z
dc.date.issued2018
dc.identifiernull
dc.identifier.issn1307-9972
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFd05URTBOQT09/elazig-peynirli-ekmeginin-mikrobiyolojik-ve-kimyasal-kalitesi
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3088
dc.sourceDicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.titleElazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster