Elazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
dc.contributor.author | BAHRİ PATIR and HÜSNÜ ŞAHAN GÜRAN | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:13:54Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:13:54Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 1307-9972 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFd05URTBOQT09/elazig-peynirli-ekmeginin-mikrobiyolojik-ve-kimyasal-kalitesi | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3088 | |
dc.source | Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | |
dc.title | Elazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
This item appears in the following Collection(s)
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection