Peynir altı suyundan izole edilen laktik asit bakterisinden α -amilaz üretimi ve karakterizasyonu
dc.contributor.author | İhsan REZZUKOĞLU and Sema AGÜLOĞLU FİNCAN and BARIŞ ENEZ | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:13:53Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:13:53Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 1308-5301 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWprNU56WTFOUT09/peynir-alti-suyundan-izole-edilen-laktik-asit-bakterisinden-amilaz-uretimi-ve-karakterizasyonu | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3082 | |
dc.source | Biological Diversity and Conservation | |
dc.title | Peynir altı suyundan izole edilen laktik asit bakterisinden α -amilaz üretimi ve karakterizasyonu |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection