Dondurulmuş ekmek hamuru ve son ürün kalitesinin iyileştirilmesinde formül bileşenlerinin etkileri
dc.contributor.author | MÜGE HENDEK ERTOP and Hakiye ETGÜ and MEHMET HAYTA | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:13:52Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:13:52Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 1300-3070 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRJMU5qZ3pNdz09/dondurulmus-ekmek-hamuru-ve-son-urun-kalitesinin-iyilestirilmesinde-formul-bilesenlerinin-etkileri | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3073 | |
dc.source | GIDA | |
dc.title | Dondurulmuş ekmek hamuru ve son ürün kalitesinin iyileştirilmesinde formül bileşenlerinin etkileri |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
This item appears in the following Collection(s)
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection