Tahıl Türlerinin Kaba Yem Olarak Değerlendirilmesi Üzerine Bir Araştırma
dc.contributor.author | ERDAL ÇAÇAN and KAĞAN KÖKTEN | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:13:38Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:13:38Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | 10.20289/zfdergi.459694 | |
dc.identifier.issn | 1018-8851 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnMU1EY3dNQT09/tahil-turlerinin-kaba-yem-olarak-degerlendirilmesi-uzerine-bir-arastirma- | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/2967 | |
dc.source | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi | |
dc.title | Tahıl Türlerinin Kaba Yem Olarak Değerlendirilmesi Üzerine Bir Araştırma |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection