Diyarbakır İl Merkezinde Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Algıları ve Bu Algıları Etkileyen Faktörler Üzerinde Bir Araştırma
dc.contributor.author | Turgay ŞENGÜL and Selva ZEYBEK | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:13:35Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:13:35Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier | 10.30910/turkjans.725835 | |
dc.identifier.issn | 2148-3647 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpZNU16VTVPUT09/diyarbakir-il-merkezinde-yasayan-tuketicilerin-tavuk-eti-algilari-ve-bu-algilari-etkileyen-faktorler-uzerinde-bir-arastirma | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/2958 | |
dc.source | Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Diyarbakır İl Merkezinde Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Algıları ve Bu Algıları Etkileyen Faktörler Üzerinde Bir Araştırma |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
This item appears in the following Collection(s)
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection