dc.contributor.author | TURGAY ŞENGÜL and Şebnem İNCİ and BÜNYAMİN SÖĞÜT and A. Yusuf ŞENGÜL and A. Şükrü BENGÜ and ŞENOL ÇELİK | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:10:15Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:10:15Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 2148-3647 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWprME1USTNOdz09/bildircin-diyetlerinde-farkli-duzeylerde-kullanilan-bazi-esansiyel-yaglar-ve-meyve-kabugu-tozlarinin-yumurtanin-kolesterol-vitamin-a-e-ve-d-duzeyleri-uzerine-etkisi | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/2684 | |
dc.source | Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Bıldırcın Diyetlerinde Farklı Düzeylerde Kullanılan Bazı Esansiyel Yağlar ve Meyve Kabuğu Tozlarının Yumurtanın Kolesterol, Vitamin A, E ve D Düzeyleri Üzerine Etkisi | |