Show simple item record

dc.contributor.authorTURGAY ŞENGÜL and Şebnem İNCİ and BÜNYAMİN SÖĞÜT and A. Yusuf ŞENGÜL and A. Şükrü BENGÜ and ŞENOL ÇELİK
dc.date.accessioned2021-04-02T12:10:15Z
dc.date.available2021-04-02T12:10:15Z
dc.date.issued2017
dc.identifiernull
dc.identifier.issn2148-3647
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWprME1USTNOdz09/bildircin-diyetlerinde-farkli-duzeylerde-kullanilan-bazi-esansiyel-yaglar-ve-meyve-kabugu-tozlarinin-yumurtanin-kolesterol-vitamin-a-e-ve-d-duzeyleri-uzerine-etkisi
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/2684
dc.sourceTürk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
dc.titleBıldırcın Diyetlerinde Farklı Düzeylerde Kullanılan Bazı Esansiyel Yağlar ve Meyve Kabuğu Tozlarının Yumurtanın Kolesterol, Vitamin A, E ve D Düzeyleri Üzerine Etkisi


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record