Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
5
10
20
40
60
80
100
Fresh-cut produce, carrot, hot water treatment, quality, sensory analysis (1)
Honey, Quality, Food industry, Iran, India (1)
Hıyar, Büyüme Geciktirici, Fide Boyunun Kontrolü, Prohexadione-CalciumHıyar, Büyüme Geciktirici, Fide Boyunun Kontrolü, Prohexadione-Calcium (1)
Junglas regia L., sensory evaluation, kernel, pellicle, cotyledon color (1)
minimal processing, quality loss, stem end collapse, stem end browning (1)
shredded carrot, calcium lactate, calcium chloride, browning (1)
Taze Kesilmiş Meyve ve sebzeler, Hıyar, Kalsiyum Laktat, Yumuşama, MAP (1)
Üzüm, taze kesilmiş, raf ömrü, Big Perlon, Hatun Parmağı, Ribol (1)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
Dergi Adı veya ISBN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Hesabım
Giriş
Kayıt