Bazı Tavuk Dokularından Glutatyon Redüktaz (GR) Enziminin Saflaştırılması ve Karakterizasyonu
dc.contributor.author | Çiftci, Mehmet | |
dc.contributor.author | Karagözlü, Yusuf | |
dc.date.accessioned | 2016-06-10T10:20:05Z | |
dc.date.available | 2016-06-10T10:20:05Z | |
dc.date.issued | 2016-03-24 | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/824 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | BÜBAP | tr_TR |
dc.title | Bazı Tavuk Dokularından Glutatyon Redüktaz (GR) Enziminin Saflaştırılması ve Karakterizasyonu | tr_TR |
dc.type | Other | tr_TR |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Kimya [22]
Chemistry