Elazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
dc.contributor.author | BAHRİ PATIR and HÜSNÜ ŞAHAN GÜRAN | |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T12:13:54Z | |
dc.date.available | 2021-04-02T12:13:54Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier | null | |
dc.identifier.issn | 1307-9972 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFd05URTBOQT09/elazig-peynirli-ekmeginin-mikrobiyolojik-ve-kimyasal-kalitesi | |
dc.identifier.uri | http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3088 | |
dc.source | Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | |
dc.title | Elazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [832]
TR-Dizin Indexed Publications Collection