Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
6.Araştırma Çıktıları / Research Outcomes(WOS-Scopus-TR-Dizin-PubMed)
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
6.Araştırma Çıktıları / Research Outcomes(WOS-Scopus-TR-Dizin-PubMed)
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Elazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
Tarih
2018
Yazar
BAHRİ PATIR and HÜSNÜ ŞAHAN GÜRAN
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Bağlantı
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFd05URTBOQT09/elazig-peynirli-ekmeginin-mikrobiyolojik-ve-kimyasal-kalitesi
http://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3088
Koleksiyonlar
TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
[832]
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
Dergi Adı veya ISBN
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Hesabım
Giriş
Kayıt