Browsing 2.Enstitüler / Institutes by Author "Food Safety"
Now showing items 1-2 of 2
-
ARI ÜRÜNLERİNİN GIDA AMBALAJLAMADA POTANSİYEL KULLANIMININ İNCELENMESİ
AŞAN, Sedanur (2023)ÖZET Tüketicilerin kaliteli ve güvenli gıda farkındalığındaki artış gıdaların kalitesinin korunması için akıllı ve aktif gıda ambalajlama sistemlerinin gelişmesine neden olmuştur. Ambalaj, birçok gıda ürününün kalitesini, ... -
MUŞ İLİ İÇME VE KULLANMA SULARININ FİZİKSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
YILMAZ, Merve (2023)ÖZET Bu çalışmada; Muş ili merkez sularının fiziksel, duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden analizleri yapılarak kalitesinin belirlenmesi amaçlandı. Bunun için, mesken (şebeke), halk çeşmeleri (şebeke, kaynak) ve ...
DSpace@BİNGÖL by Bingöl University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..