Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3

    • Bazı soya fasulyesi (Glycine max L.) çeşitlerinden yapılan silajların besin değerlerinin belirlenmesi 

      Kökten, Kağan; Boydak, Erkan; Kaplan, Mahmut; Seydoşoğlu, Seyithan; Kavurmacı, Zühal (Türk Doğa ve Fen Dergisi, 2013)
      ütülmüştür. Denemede; Yeşilsoy, Adasoy, Türksoy, Erensoy, Yemsoy, Blaze, May-5312, Nazlıcan, Nova, Cinsoy, Umut- 2002 ve Ataem-7 soya fasulyesi çeşitleri materyal olarak kullanılmıştır. Araştırmada, silajlar, ağzı kapaklı ...
    • Farklı yerfıstığı (Arachis hypogaea) çeşitlerinin kuru otlarına ait hayvan besleme değerlerinin belirlenmesi 

      Kökten, Kağan; Kaplan, Mahmut; Seydoşoğlu, Seyithan; Özdemir, Selim; Boydak, Erkan (Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences, 2014)
      Bu çalışmada, farklı yerfıstığı (Arachis hypogaea) çeşitlerinin kuru otlarına ait besin madde kompozisyonlarının belirlenmesi amacıyla, 2012 yılı yetiştirme sezonunda Bingöl’de bir çiftçi tarlasında yürütülmüştür. Denemede, ...
    • Forage nutritive value of soybean varieties 

      Kökten, Kağan; Seydoşoğlu, Seyithan; Kaplan, Mahmut; Boydak, Erkan (Legume Research, 2014)
      This study was carried out in Bingol Province of Turkey in the growing season of 2012 to determine the nutritive value of different soybean varieties. A total of 12 different soybean [Glycine max (L.) Merr.] varieties ...