• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Ara 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Ara
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ara

Gelişmiş Filtreleri GösterGelişmiş Filtreleri Sakla

Filtreler

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.

Toplam kayıt 1, listelenen: 1-1

  • Sıralama Seçenekleri:
  • İlgililik
  • Başlık Artan
  • Başlık Azalan
  • Yayın Tarih Artan
  • Yayın Tarihi Azalan
  • Sayfa Başına Sonuç:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Küçük Resim

Application of Spectroscopic Techniques to Evaluate Heat Treatments in Milk and Dairy Products: an Overview of the Last Decade 

Aït-Kaddour, A. and Hassoun, A. and Bord, C. and Schmidt-Filgueras, R. and Biancolillo, A. and Di Donato, F. and Temiz, H.T. and Cozzolino, D. (2021)
In the food industry, thermal treatments are generally an essential step to increase the shelf life of the products. This is especially true for milk and dairy products in which heat treatments help to eliminate pathogenic ...





Creative Commons License
DSpace@BİNGÖL by Bingöl University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 



| Politika | Rehber | İletişim |

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreBy Type

Hesabım

GirişKayıt

Keşif

Yazar
Aït-Kaddour, A. and Hassoun, A. and Bord, C. and Schmidt-Filgueras, R. and Biancolillo, A. and Di Donato, F. and Temiz, H.T. and Cozzolino, D. (1)
Yayın Tarihi
2021 (1)
Mevcut Dosya(lar)Hayır (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV