• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • 1.Fakülteler / Faculties
  • Ziraat Fakültesi
  • Bahçe Bitkileri Bölümü
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • 1.Fakülteler / Faculties
  • Ziraat Fakültesi
  • Bahçe Bitkileri Bölümü
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects Of Aloe vera (L) Gel on Cold Storage of Organicaly Grown Tomato Fruit Abstract

Thumbnail
Göster/Aç
Printed.pdf (4.194Mb)
Tarih
2012
Yazar
Ak, Ayhan
Ergun, Muharrem
Arpaci, Bekir Bulent
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
his study was carried out to investigate the effects of Aloe vera gel application (% 0, 25, 50 and 75) on fruit of ‘Rio Grande’ tomato variety produced by organic and conventional methods. Aloe vera gel-treated fruit were stored at 7 °C for 30 days. Weight loss, color changes on fruit skin, total soluble solids, titratable acidity, pH values and decay were recorded during storage. As a result according to the parameters studied, applications of different doses of Aloe vera gel did not provide a significant contribution to the cold storage of tomatoes. The results presented that Aloe vera gel application may notsuitable for bio-storage of tomato fruit
Bağlantı
http://hdl.handle.net/11472/789
Koleksiyonlar
  • Bahçe Bitkileri Bölümü [50]





Creative Commons License
DSpace@BİNGÖL by Bingöl University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 



| Politika | Rehber | İletişim |

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreBy TypeBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreBy Type

Hesabım

GirişKayıt

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV