Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜlkü Gülcihan ŞİMŞEK and MEHMET ÇİFTÇİ and GÜLDEN DOĞAN and MEHTAP ÖZÇELİK
dc.date.accessioned2021-04-02T12:33:37Z
dc.date.available2021-04-02T12:33:37Z
dc.date.issued2013
dc.identifiernull
dc.identifier.issn1300-6045
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRRMk56VXlNZz09/antioxidant-activity-of-cinnamon-bark-oil-cinnamomum-zeylanicum-l-in-japanese-quails-under-thermo-neutral-and-heat-stressed-conditions
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3689
dc.sourceKafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.titleAntioxidant activity of cinnamon bark oil (Cinnamomum zeylanicum L.) in Japanese quails under thermo neutral and heat stressed conditions


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster