Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSEVGİ DURNA DAŞTAN and Yusuf Muhammed DURNA and TANER DAŞTAN
dc.date.accessioned2021-04-02T12:33:37Z
dc.date.available2021-04-02T12:33:37Z
dc.date.issued2015
dc.identifiernull
dc.identifier.issn2148-127X
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRnNE1UUTRPQT09/the-relationships-between-phenylthiocarbamide-taste-perception-and-smoking-work-out-habits-and-susceptibility-to-depression
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3685
dc.sourceTürk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
dc.titleThe relationships between phenylthiocarbamide taste perception and smoking, work out habits and susceptibility to depression


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster