Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMuharrem ERGUN and Cafer KALAN and Zahide SÜSLÜOĞLU
dc.date.accessioned2021-04-02T12:21:36Z
dc.date.available2021-04-02T12:21:36Z
dc.date.issued2019
dc.identifier10.30910/turkjans.633637
dc.identifier.issn2148-3647
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFMk9EZ3dNQT09/-em-bingol-em-ilinin-servi-yoresinde-geleneksel-yollarla-ile-uretilen-ak-dut-pekmezlerinin-bazi-fiziksel-ve-kimyasal-ozelliklerinin-belirlenmesi
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3520
dc.sourceTürk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
dc.titleBingöl İlinin Servi Yöresinde Geleneksel Yollarla ile Üretilen Ak Dut Pekmezlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster