Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMÜGE HENDEK ERTOP and Hakiye ETGÜ and MEHMET HAYTA
dc.date.accessioned2021-04-02T12:13:52Z
dc.date.available2021-04-02T12:13:52Z
dc.date.issued2012
dc.identifiernull
dc.identifier.issn1300-3070
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRJMU5qZ3pNdz09/dondurulmus-ekmek-hamuru-ve-son-urun-kalitesinin-iyilestirilmesinde-formul-bilesenlerinin-etkileri
dc.identifier.urihttp://acikerisim.bingol.edu.tr/handle/20.500.12898/3073
dc.sourceGIDA
dc.titleDondurulmuş ekmek hamuru ve son ürün kalitesinin iyileştirilmesinde formül bileşenlerinin etkileri


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster