Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
2.Enstitüler / Institutes
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Güvenliği
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
2.Enstitüler / Institutes
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Güvenliği
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 7, listelenen: 11-14
5
10
20
40
60
80
100
Propolis, pullulan, silver nanoparticle, green synthesis, food packaging. (1)
Room temperature, Sugar solution, Storage stability, Sterilization, Sherbet, Hydroxymethyl Furfural (HMF), Acidity (SH), pH, Colour parameters. (1)
β-Casein, Proteomics, Phenolic Compounds, Nano-LC, Monolith, Food Analysis, Milk. (1)
β-Kazein, Proteomik, Fenolik Bileşikler, Nano-LC, Monolit, Gıda Analizi, Süt. (1)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
Dergi Adı veya ISBN
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Hesabım
Giriş
Kayıt