Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
2.Enstitüler / Institutes
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Güvenliği
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
2.Enstitüler / Institutes
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Güvenliği
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 7, listelenen: 1-10
5
10
20
40
60
80
100
Ambalaj, Bal, Bisfenol A, Nano-LC, Plastik. (1)
Bisphenol A, Honey, Nano-LC, Packaging, Plastic. (1)
Drinking and potable water, Spring water, Chemical, Microbiological, Quality, Standard. (1)
Food safety, Food hygiene, Kitchen staff, Hospital, colorful hygiene test kit. (1)
Gıda güvenliği, Gıda hijyeni, Mutfak personeli, Hastane, Renkli hijyen test kiti. (1)
İçme ve kullanma suları, Kaynak suları, Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik, Kalite, Standart. (1)
Oda Sıcaklığı, Şeker Çözeltisi, Muhafaza, Sterilizasyon, Şerbet, Hidroksimetil Furfural (HMF), Asitlik (SH), pH, Renk Parametreleri. (1)
Propolis, Butcher's meatballs, Antioxidant, Antimicrobial, Quality. (1)
Propolis, Kasap köfte, Antioksidan, Antimikrobiyel, Kalite. (1)
Propolis, pullulan, gümüş nanopartikül, yeşil sentez, gıda ambalajı. (1)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
Dergi Adı veya ISBN
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Hesabım
Giriş
Kayıt