Browsing Gıda Güvenliği by Author "Prof. Dr. Bahri PATIR"
Now showing items 1-3 of 3
-
Dana Kasap Köftelerinin Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi ile Raf Ömrü Üzerine Etkisi
AYBEK, Melis (2024)ÖZET: Bu çalışmada, Ülkemizde halkın dengeli ve yeterli beslenmesinde önemli bir yere sahip olan dana kasap köftelerine propolis uygulamasının ürünün duyusal, kimyasal, mikrobiyolojik kalitesi ile muhafaza süresi üzerine ... -
Diyarbakır Burma Kadayıfında Kullanılan Şerbetin Bazı Kalite Parametreleri ile Raf Ömrüne Isıl İşlem ve Muhafaza Sıcaklığının Etkisi
GÜVENÇ, Ferat (2024)ÖZET: Bu çalışmada, Diyarbakır burma kadayıfında kullanılan şerbetin farklı muhafaza koşullarında mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel değerlerinde meydana gelen değişimlerin raf ömrüne etkisi araştırıldı. Bu amaçla, ... -
MUŞ İLİ İÇME VE KULLANMA SULARININ FİZİKSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
YILMAZ, Merve (2023)ÖZET Bu çalışmada; Muş ili merkez sularının fiziksel, duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden analizleri yapılarak kalitesinin belirlenmesi amaçlandı. Bunun için, mesken (şebeke), halk çeşmeleri (şebeke, kaynak) ve ...
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png)
DSpace@BİNGÖL by Bingöl University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..