Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
PHYSIOLOGICAL EFFECT OF MICROALGAE Chlorella sp. ON THE COMMON CARP (Cyprinus Carpio L.)
(Bingöl Üniversitesi, 2018-01-01)
Bu çalışma, 105 gün boyunca balık yemine farklı seviyelerde mikroalg Chlorella spp. katkısının etkisini değerlendirmek için yürütülmüştür. Balık ağırlıkları 35,7 gr‟dan başlayarak 35-45 gr arasında değişiklik göstermiştir. ...
Yumurtlayan bıldırcınların rasyonlarına farklı düzeylerde ilave edilen portakal kabuğu tozu, portakal kabuğu yağı, nar kabuğu tozu ve nar çekirdeği yağının yumurta özellikleri, yumurtanın besin madde kompozisyonu ve bazı kan parametrelerine etkisi
(Bingol University, Institute of Sciences, 2018)
Bu çalışma, yumurtlayan bıldırcınların rasyonlarına farklı düzeylerde eklenen portakal kabuğu tozu, nar kabuğu tozu, portakal kabuğu yağı ve nar çekirdeği yağı'nın, canlı ağırlık, yem tüketimi, yemden yararlanma oranı, ...