Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Determination of salinity tolerance of some lentil (Lens culinaris M.) varieties
(Journal of Food, Agriculture & Environment, 2009-12-29)
The salt (NaCl) tolerance of 5 lentil genotypes was investigated. Plants were grown at 5 different NaCl concentrations. Germination percentage, shoot
and root length, shoot and root dry weight and salt tolerance percentage ...
Chemical composition of the seeds of some medicago species
(2011-09-01)
The total protein amounts of the feed crops studied were found to be between 30.50–47.17% in Medicago orbicularis var. marginata and M. truncatula. These were 34.87, 34.93, 36.20, and 38.30% in M. intertexta, M. scutellata, ...
Tanin, protein contents and fatty acid composition of the seeds of some Trifolium L. species from turkey
(Asian J. of Animal and Veterinary Adv., 2011-01-01)
ABSTRACT
The seed oils of seven Trifolium species (Leguminosae) were investigated for their protein, tannin contents and fatty acid compositions. The fatty acid compositions of these seven different species were determinedby ...
Bazı triticale çeşit ve hatlarının ot verimleri ve ot kaliteleri üzerine araştırma
(Türkiye 9. Tarla Bitkileri Kongresi, Bursa, 2011-09-12)
Araştırma Bingöl koşullarında 2009-2010 yetiştirme sezonunda bir yıl süre ile üç tekrarlamalı tesadüf blokları deneme desenine göre yapılmıştır. Denemede l0 tritikale genotipi kullanılmıştır. Tritikale örnekleri süt ...
Bazı Adi Fiğ (Vicia sativa L.) hat ve çeşitlerinin Bingöl kuru şartlarına adaptasyonu üzerine bir çalışma
(3. Bingöl Sempozyumu, 2010-09-19)
Bingöl kuru şartlarında 2004 yılında yürütülen bu çalışmada 4 adi fiğ (Vicia sativa L.) hat (1-3, C-5, Pt-41, Pl-45) ve 5 çeşidin ( Uludağ, Çubuk, Nilifer, Emir, Karaelçi) tohum verimi ve bazı özellikleri incelenmiştir. ...