Browsing 2.Enstitüler / Institutes by Subject "Banazı Karası üzümü, anaç, fenoloji, meyve kalitesi, şeker, organik asit, antioksidan kapasite, fenolik bileşenler, Malatya."
Now showing items 1-1 of 1
-
MALATYA YÖRESİNDE AŞILI-AŞISIZ OLARAK YETİŞTİRİLEN BANAZI KARASI ÜZÜMÜNÜN BAZI FENOLOJİK, KALİTE VE FİTOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ.
(2016-10)ÖZET Bu araştırma, Malatya Yeşilyurt ilçesi Konak beldesindeki çiftçi bağında, Banazı Karası üzüm çeşidinde yürütülmüştür. Çalışmada, Banazı Karası üzümü yetiştiriciliğinde kullanılan aşısız (çelikle) ve 41B, 99R, 1103P, ...