Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
1.Fakülteler / Faculties
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
1.Fakülteler / Faculties
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 7, listelenen: 1-7
5
10
20
40
60
80
100
Ceviz, omega-3, kolesterol, melatonin, antioksidan (1)
Fresh-cut produce, carrot, hot water treatment, quality, sensory analysis (1)
Havuç, Jasmonic asit, Salisilik asit, Organoleptik özellikler (1)
Hıyar, Büyüme Geciktirici, Fide Boyunun Kontrolü, Prohexadione-CalciumHıyar, Büyüme Geciktirici, Fide Boyunun Kontrolü, Prohexadione-Calcium (1)
Junglas regia L., sensory evaluation, kernel, pellicle, cotyledon color (1)
minimal processing, quality loss, stem end collapse, stem end browning (1)
Üzüm, taze kesilmiş, raf ömrü, Big Perlon, Hatun Parmağı, Ribol (1)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
Dergi Adı veya ISBN
DSpace'de Ara
Bu Bölüm
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
By Type
Hesabım
Giriş
Kayıt