Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Bazı tritikale çeşit ve hatlarının ot verimleri ve ot kaliteleri üzerinde araştırma
(Türkiye IX. Tarla Bitkileri Kongresi, 2011)
Araştırma Bingöl koşullarında 2009-2010 yetiştirme sezonunda bir yıl süre ile
üç tekrarlamalı tesadüf blokları deneme desenine göre yapılmıştır. Denemede 10
tritikale genotipi kullanılmıştır. Tritikale örnekleri süt ...
Elazığ koşullarında mürdümük (lathyrus sativus L.)'te farklı sıra arasının tohum verimi ve verim öğeleri üzerine etkisi
(Bingöl Ünversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 2011)
Elazığ şartlarında 2004 yılında yürütülen bu çalışmada Mürdümükte 3 farklı sıra arasının (20, 30, 40 cm) tohum
verimi ve bazı özelliklerine etkileri incelenmiştir. Bu çalışma, tesadüf blokları deneme desenine göre ...
Chemical composition of the seeds of some medicago species
(Chemistry of Natural Compounds, 2011-09-04)
Legume seeds are rich in many nutrient components, including protein, starch, certain fatty acids, and micronutrients
such as vitamins and trace minerals [1–3]. Some species of the family Fabaceae are a source of cheap ...
Tannin, protein contents and fatty acid composition of the seeds of some trifolium L. species from Turkey
(Asian Journal of Animal and Veterinary Advances, 2011)
The seed oils of seven Trifolium species (Leguminosae) were investigated for their protein, tannin contents and fatty acid compositions. The fatty acid compositions of these seven different species were determined by gas ...
Chemical analyses of the seeds of some forage legumes from Turkey : a chemotaxonomic approach
(Grasas Y Aceites, 2011)
The seeds of six forage legumes (Leguminosae) were
investigated for their protein, tannin contents and fatty acid
compositions. The protein contents of forage legume seeds
were found to be between 23.1 and 37.2%. On the ...